Continuen obertes les inscripcions pel curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, en format intensiu de Nadal i, per primera vegada, online, que es durà a terme del 28 al 31 de desembre, fins que s’esgotin les places disponibles.
Iniciar-te com a àrbitre de futbol sala en el curs d’intensiu de Nadal, i onlineAl Nadal pots iniciar-te com a àrbitre de futbol sala. Aquest serà el quart any consecutiu que el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol aposta pel format intensiu de Nadal, a l’hora de convocar un nou curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala. Enguany, amb la gran novetat d’oferir un nou format, el telemàtic.

Aquest curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’impartirà del 28 al 31 de desembreen format online, i va destinat a tots els aspirants a entrar a formar part del col·lectiu arbitral del territori català, però donant prioritat a l’hora de cobrir la demanda actual de col·legiats, als pertanyents a les delegacions de Catalunya Central, Girona i Terres de l’Ebre.

L’Ivan Morales González, de la 7a promoció i la Clàudia Termens Crivillé, de la 8a promoció de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala expliquen la seva experiència com a àrbitres novells, a l’hora d’accedir al CTAFS.

El curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala es celebrarà els propers 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2020, telemàticament.

A continuació es mostra el calendari del curs de referència:

DATA HORARI
Dilluns, 28 de desembre de 2020 De 10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores
Dimarts, 29 de desembre de 2020 De 10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores
Dimecres, 30 de desembre de 2020 De 10.00 a  13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores
Dijous, 31 de desembre de 2020 De 9.00 a 15.00 hores

A continuació, es detallen les assignatures que s’impartiran durant el curs:

ASSIGNATURES
17 Regles del Joc
Actes i protocols FCF
Protocol previ de partit
Iniciació a la psicologia arbitral

Aquest curs, supeditat a les places demandades, servirà per incorporar a nous àrbitres durant la present temporada 2020-2021.

LA INSCRIPCIÓ ONLINE

La inscripció al curs d’Àrbitres de futbol sala s’ha de realitzar a través del sistema informàtic, fins que s’exhaureixen les places, omplint el següent formulari d’inscripció, al qual es pot accedir fent clic AQUÍ.

Una vegada enviada la inscripció, el CTAFS enviarà un correu electrònic de confirmació a l’interessat i el convocarà per realitzar una entrevista personal.

Tots aquells candidats que hagin superat aquesta primera fase, se’ls hi comunicarà a través d’un correu electrònic i, posteriorment, hauran de realitzar el pagament de 60€, en concepte de matrícula del curs.

Amb la quota del curs pagada, els alumnes ja podran realitzar el curs.

Una vegada superat, tots aquells aspirants que vulguin exercir com a àrbitres, hauran de superar les proves físiques arbitrals. Unes proves que els àrbitres assistents no hauran de duu a terme.

Amb el curs aprovat o amb el curs i les proves físiques aprovades, depenent de si l’aspirant és a àrbitre assistent o àrbitre, ja entrarà a formar part del CTAFS.

Recordem que continuant amb l’aposta i promoció del futbol sala femení, les noies que es vulguin inscriure al curs rebran una subvenció del 50% de l’import de la matrícula.

ELS REQUISITS D’ACCÉS

A continuació es detallen els requisits d’accés mínim exigits per poder realitzar el curs:

  • Ser nacional d’algun dels estat membres de la Comunitat Europea o, en el seu efecte, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert els 25 anys el dia 1 de gener. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare/mare o tutor legal.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació.
  • Disposar d’un dispostiu amb connexió a internet per a realitzar les classes per videoconferència i, posteriorment, per l’elaboració de les actes. Preferiblement i molt recomanable, que el dispositiu sigui un portàtil o ordinador de sobre taula amb càmera i micròfon.

Així doncs, les inscripcions per matricular-se al curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala continuen obertes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.