Sense temps de digerir la primera derrota a casa davant l’Osasuna Magna Xota del passat dissabte (1-5), aquesta tarda a partir de dos quarts de set de la tarda, el Penyíscola visita la pista de l’Industrias Santa Coloma. Els del Barcelonès van ser capaços de derrotar al ‘totpoderós’ Barça en la passada jornada per 1 gol a 2.

Per segona setmana consecutiva, els de Castelló, afronten una jornada intersemanal amb la intenció de no perdre el rumb a la lliga i mantenir-se en les primeres places de la classificació. El Penyíscola és tercer amb 13 punts, el que els situa amb un punt de marge respecte a l’Osasuna i el Burela que han jugat els mateixos partits que els del Baix Maestrat, 9.

Pel que fa a l’equip colomenc, afronta aquest partit després d’encadenar tres jornades sense perdre, amb dos empats i una victòria, la de la setmana passada en el derbi contra el Barça. El conjunt entrenat per Javi Rodríguez és onzè, però a només 3 punts del Penyíscola. Un factor més, que evidencia el disputada que està la Lliga Nacional de Futbol Sala.

El tivissà Carles Saladié, que va poder comptar amb minuts de joc en el seu segon partit davant el conjunt navarrés el passat cap de setmana, ha entrat a la convocatòria per al partit que arrencarà avui dimarts a les 18:30h. La victòria seria una bona forma per que el Penyíscola recuperés sensacions de cara al derbi regional de dissabte davant l’actual líder de la categoria, el Llevant, que fins ara, ha guanyat tots els partits que ha jugat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.