Un penal fallat per Emma Garcia i un gol anul·lat a la mateixa jugadora ebrenca, per una suposada falta que només va veure l’àrbitre van condemnar al conjunt de l’Alavés Gloriosas a encaixar la primera derrota de la temporada davant el Seagull de Badalona (0-1). Un partit en què la jugadora roquetera va ser titular i va ser canviada en la recta final, quan restaven 13 minuts per a la conclusió.

Es volia reivindicar davant la visita del líder que passa per un bon moment i així ho van reflectir. Durant la primera part el joc va ser molt parell i equilibrat, però després de la represa, les locals es van bolcar més en atac malgrat no aconseguir ser efectives tot i tenir ocasions alternes a les dues àrees. Tot i així, hi va hi haure lloc per a la polèmica quan fruit d’una acció dividida l’àrbitre va xiular una falta prèvia en l’acció que li queia la pilota a peus d’Emma Garcia, que després de fer un bon driblin l’allotjava al fons de la xarxa anul·lant la possibilitat de que pugés a l’electrònic.

A la represa, després d’estavellar una rematada al travesser a càrrec de Naima des de la frontal, van disposar d’una magnífica ocasió per avançar-se les jugadores vitorianes. Arran d’un clar penal comés sobre Ane Martínez van tenir una grandíssima oportunitat les locals per a avançar-se en el marcador en el minut 55 a través de la pena màxima. Emma s’encarregava d’executar el llançament però que li sortia massa centrat i Itziar li endevinava el llançament desviant la pilota amb els punys. Després d’un gran domini en la segona meitat per part de les vitorianes i sense cap oportunitat pràcticament per a les visitants, a falta de deu minuts a través d’una bona triangulació Irina transformava l’únic gol del partit.

El Seagull es postula una vegada més com una de les favorites d’aquest grup i se situa com a líder, mentre que les basques continuen estant terceres i amb dos partits menys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.