El Peníscola del tivissà Carles Saladié, recuperat ja de les molèsties al turmell que li van impedir entrar a la convocatòria el passat dimecres a Saragossa, afronta el partit corresponent a la nova jornada del campionat de la lliga Nacional de Futbol Sala davant el vuitè classificat del grup l’Osasuna Magna Xota.

Els de Castelló afronten aquest compromís en bona dinàmica de joc, tercers a la taula, i sense perdre ni un sol partit a casa on han sumat vuit punts de dotze possibles. L’equip del Baix Maestrat arriba a aquest partit com un dels conjunts més en forma de la lliga, només havent perdut un duel aquesta temporada. Per contra l’Osasuna Magna es desplaça amb l’objectiu de truncar la seva mala ratxa de resultats en les últimes cinc jornades en els quals ha encadenat tres empats i dues derrotes.

En compliment de la normativa de la Generalitat Valenciana, el partit entre el Peníscola i l’Osasuna es disputarà a porta tancada. Queda per tant prohibit l’accés al pavelló des de les 16.30 fins a les 21.00 hores. El partit, que es juga dissabte a partir de les 18 hores, serà retransmès per streaming.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.