El Balonmano Base Oviedo del tortosí Toni Malla volen retrobar-se amb la victòria, després d’haver cedit el primer punt de la temporada a la pista de l’IMQ empatant a 27 gols. Els del tècnic tortosí, que compten amb tots els partits com a locals per victòries, reben al tercer classificat rival directe a la part capdavantera de la classificació.

Per a aquest compromís l’entrenador ebrenc compta amb l’única baixa de Ciccio Aragona. Malla admet que “espero que la lliçó estigui apresa. Aquesta és una categoria exigent i tots els equips aporten molta intensitat; si no juguem al cent per cent, per molt bona plantilla que tinguem, no guanyarem”. A més, respecte al rival, assegura que “aquest dissabte ens trobarem a un equip amb molta intensitat i amb talent per madurar. Això provoca que sigui un partit molt complicat. A més, defensen bé i tenen diversos jugadors que estan treballant amb el primer equip”.

Els lleonesos han guanyat quatre partits i n’han perdut un, en la primera jornada contra el Villa de Luanco. En el darrer compromís, el filial de l’equip d’ASOBAL, va vèncer per 38-19 davant el Lafuente Pereda.

Per aquest duel no podrà assistir públic al Poliesportiu de Vallobín a causa de les indicacions sanitàries. Es podrà seguir el partit via streaming de la pàgina web del club (www.baseoviedo.com) i en el directe de la web de la Federació Espanyola d’Handbol. El duel, que serà dirigit pels col·legiats Javier Quesada i Javier Miranda, es disputarà aquest dissabte a les 19.00 hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.