Adam Raga (TRRS) arriba a la darrera prova del campionat d’Espanya al més alt del podi i amb opció de conquerir el seu sisè títol estatal. El pilot faldut arriba a la prova barcelonina amb 10 punts d’avantatge sobre el pilot de Gas Gas, Jorge Casals. Els participants hauran de superar 12 exigents zones al circuit de Cal Rosal. 

Després de l’acord a què han arribat la Federació Espanyola de Motociclisme amb el Ministeri de Sanitat i el Consell Superior d’Esports, es podrà disputar aquesta prova per la qual els pilots federats amb llicència homologada poden desplaçar-se fora de les seves comunitats autònomes per a acudir a proves del Campionat d’Espanya en les que estiguin prèviament inscrits.

Raga afronta així, deu anys després, el retorn al més alt del podi. L’any 2010 va aconseguir prevísament a Cal Rosal, on va sorprendre en l’última jornada a Toni Bou.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.