El duel que havia d’enfrontar aquest diumenge a l’Handbol Amposta-Lagrama davant l’Associació Lleidatana al pavelló municipal de Pardinyes, ha quedat ajornat per casos de Covid-19 al conjunt de la Terra Ferma i el posterior confinament de la plantilla.  El partit s’havia de disputar a partir de les 18.05 hores de la tarda, i s’hagués pogut veure en directe a través del Canal Terres de l’Ebre gràcies a la retransmissions que ofereix la Xarxa de Televisions Locals.

L’Associació Lleidatana, entrenat des de fa 15 temporades per Miroslav Vujasinovic (que té passat a les Terres de l’Ebre com a entrenador del club del Montsià) és avantpenúltim classificat amb els mateixos punts que els dos conjunts que estan situats en descens directe, l’OAR Gràcia Sabadell i el Balonmano Almassora. Precísament l’únic partit que van guanyar les de Lleida va ser a la pista de les valencianes (21-33). L’Amposta, que va trencar una ratxa de tres derrotes consecutives la setmana passada, en el partit que va servir per veure el debut del nou tècnic Mateu Castellà, tenia moltes expectatives en aquest partit per sumar la que hagués estat la seva segona victòria consecutiva i allunyar-se així de les posicions de descens.

Serà el segon partit ajornat del CH Amposta, el primer, que les havia d’enfrontar a l’Elda al pavelló municipal d’Amposta es disputarà el 20 de desembre. La data en la que es podrà recuperar el partit entre l’Associació Lleidatana i l’Amposta encara no s’ha fet oficial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.