Les últimes restriccions aprovades pel Govern de la Generalitat han obligat a tancar, entre d’altres, les escoles de música. El sector se sent desconcertat davant d’aquesta restricció, ja que els conservatoris, que imparteixen estudis reglats, segueixen oberts. A Tortosa els dos centres comparteixen el mateix espai i tant alumnes com professors s’han hagut d’adaptar a la semipresencialitat.

La Marta, com cada setmana, rep la seva classe de flauta travessera, però des de fa uns dies ho fa davant d’un ordinador, i això no la convenç gaire. És el nou format pel qual ha optat l’Escola i Conservatori de Música de Tortosa davant la impossibilitat d’oferir classes als alumnes inscrits a l’escola de música.

Des de l’Escola i Conservatori de Música de Tortosa reiteren que el centre és segur i expliquen que ja ho tenen tot preparat per al retorn a la presencialitat dels músics més petits, això sí, sempre respectant totes les mesures de seguretat.

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

 

Autor: