El director dels serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Màrius Pont, ha confirmat que l’alberg de Sant Jaume d’Enveja ja allotja una persona que ha de fer aïllament pel coronavirus i que hi ha una altra pendent d’entrar-hi. Aquest recurs, que habilita la Generalitat, no només està disponible pels temporers ha dit Pont, sinó per tots aquells que no puguin fer l’aïllament domiciliari amb garanties.

D’altra banda, el nou director dels serveis territorials afirma que ara les residències estan molt millor preparades per fer front als brots. Que tenen material i que les sectoritzacions funcionen.

Després dels brots declarats a Vima de la Ràpita i l’Onada de Gandesa, ja decreixent, els contagis augmenten ara a la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, on ja s’han confirmat 49 positius de coronavirus. Aquí podeu consultar l’última actualització de l’afectació de la pandèmia a les residències de Gent Gran de les Terres de l’Ebre, facilitada pel Departament de Salut.

 

Periodista.