El futbolista jesusenc Genís Arrastraria ha fitxat pel CD Benicarló, de 3a Divisió, que aquesta temporada competeix al grup valencià 6A després d’ascendir de Preferent la última campanya.  Arrastraria ha arribat al conjunt castellonenc procedent del CD Manacor, de la Tercera Balear.

El jove defensor, de 20 anys, destaca per la seva polivalència i per la seva qualitat amb la pilota als peus. Malgrat la seva joventut ha militat en el juvenil nacional del CF Reus Deportiu, i també a tercera divisió balear amb CD Felanitx, conjunt que a mitjans de temporada el va cedir al CD Manacor. Abans, el defensa, es va formar als equips de base del Jesús Catalònia, del CD Tortosa i del CF Amposta.

En declaracions a ebredigital.cat, Arrastraria ha destacat que amb aquest fitxatge vol “aconseguir jugar els màxims minuts possibles” per demostrar “el nivell” que té. El jugador jesusenc és ambiciós i es marca el repte de jugar la temporada vinent a 2a B: “Vull aportar el meu caràcter competitiu per intentar aportar un plus a l’equip”, ha detallat.

Al CD Benicarló, el defensa coincidirà amb l’ex-jugador de la UE Rapitenca, Brian, que es va incorporar al conjunt de Castelló a mitjans de la passada temporada i va ser un dels jugadors clau per aconseguir l’ascens. “Som un grup molt familiar i treballador“, ha valorat sobre els seus nous companys.

Un altre dels objectius del jugador de Jesús serà recuperar sensacions després de la greu lesió que va patir la temporada passada: “Després de l’operació al cap de la temporada passada, vaig estar uns dies a prova. Volien valorar el meu estat físic ja que portava molt temps sense jugar. Després dels primers dies d’entrenament l’entrenador ja em va comunicar que em volia i vaig acabar fitxant amb l’equip“, ha comentat Arrastraria.

El jugador ebrenc ja va poder disputar els seus primers minuts contra el CD Acer el passat cap de setmana, quan va saltar al terreny de joc al minut 60. Els benicarlandos són actualment colíders del grup valencià de 3a amb sis punts, els mateixos que té l’Alzira. Fins al moment el Benicarló encara no ha perdut després de quatre partits i suma una victòria -per 3-1 davant el Silla a casa- i tres empats a un gol. Aquesta jornada rebrà la visita del filial del Vila-real -que tampoc ha perdut- diumenge a partir de les 16.30 hores de la tarda.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.