Cultura és treball. Sota aquest lema el sector cultural de les Terres de l’Ebre es manifestarà aquest dimecres, 11 de novembre a les 10.30 hores, en una concentració convovada a la plaça Barcelona de Tortosa, davant del Mercat Municipal. En la protesta han estat cridats a participar artistes, ensenyants i personal tècnic, greument afectats per les retallades i prohibicions que està patint el sector amb motiu de la covid-19. El sector demana mesures immediates per a la represa de l’activitat cultural, la defensa dels ensenyaments artístics i la protecció dels treballadors i treballadores del sector.

Els convocants, pertanyents a diversos col·lectius i disciplines artístiques del territori, proposen a les persones assistents que portin els seus instruments musicals, atrezzos i eines de treball amb la intenció de fer-les visiblement presents, ja que la concentració pretén ser un acte d’absolut silenci.

També es farà públic un manifest per recollir adhesions del món de la Cultura i mostres de solidaritat d’altres sectors afectats per les restriccions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.