La Policia Local de Tortosa ha informat que la passada matinada de divendres a dissabte va detenir un home presumptament responsable d’un intent de robatori amb força. Els fets van tindre lloc en una fàbrica del barri de Ferreries on, durant la nit, personal de l’empresa va observar la presència de persones alienes a l’activitat. Alertada la Policia Local de Tortosa es van personar ràpidament a la zona, on va poder interceptar una d’estes persones. L’home va quedar detingut com a presumpte responsable d’un delicte de robatori amb força en comprovar que havien forçat alguns panys. A més a més, els agents van aixecar una denúncia per l’incompliment del confinament nocturn obligatori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.