Després de la dimissió de Sasa Jovic a principis de setmana, el rapitenc Mateu Castellà debutarà este dissabte a la banqueta de l’Handbol Amposta. Serà la seva segona etapa com a entrenador del sènior femení. L’Amposta rep dissabte a les 7 de la tarda, la visita del Servigroup Benidorm, un rival també de la part baixa de la classificació. Les ampostines són ara mateix desenes classificades en només 1 victòria , mentre que el Benidorm ocupa la vuitena posició en 2 partits guanyats.

Les valencianes arriben a aquest partit amb dos punts més a la classificació que el conjunt ampostí i son un rival directe a la classificació tenint en compte que compta amb dos victòries i tres derrotes en aquest inici de temporada. Lluny del pavelló municipal de la Garrofera encara no sap el que es puntuar aquesta temporada després d’haver encaixat derrotes davant l’Almassora (30-28) i el Castelló (33-23). A l’igual que les ampostines tenen un partit pendent de disputar a causa del Coronavirus davant la Roca que en principi el recuperaran el proper diumenge a partir de les 12 del migdia.

Per aconseguir que arribin els resultats i revertir la dinàmica negativa, només s’ha de fer una cosa. La primera oportunitat, aquest mateix dissabte a la seva pista, però sense públic, el partit serà a porta tancada per complir amb les restriccions sanitàries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.