Després de no poder disputar el partit d’aquesta setmana a la pista del Lima-Horta Barcelona per culpa del Coronavirus, el Joventut de Badalona femení afronta la visita aquest dissabte a partir de les 17 hores de la tarda del Sant Adrià. Les badalonines ocupen ara mateix plaça per promocionar per no descendir. L’objectiu que s’han marcat, després d’haver ascendit aquesta temporada, és el de consolidar l’equip a la categoria.

El Sant Adrià tan sols ha pogut disputar fins ara dos compromisos davant el Bàsquet Almeda i el Geieg Unigirona i els ha resolt amb victòria. Per contra les badalonines, que també ha disputat dos partits, han encaixat dos derrotes davant el Viladecans i el Barça.

Les verd-i-negres confien en l’encert anotador de l’ampostina Paula Curto, màxima anotadora del seu equip amb 31 punts en dos partits i jugadora amb major coeficient de valoració, per intentar sumar la primera victòria de la temporada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.