El Volei Roquetes afronta aquest cap de setmana un nou desplaçament complicat a la pista d’un altre aspirant a les places per lluitar per l’ascens de categoria com és el Barça. Els roquetencs, després d’imposar-se al Sant Martí la setmana passada, afronten aquest duel amb respecte però amb la il·lusió de mantenir el lideratge de la categoria.

L’equip està rendint a un nivell molt alt després d’una pretemporada i els primers partits de temporada, on ha costat trobar el rime de pilota en los col·locadors. Serà una lliga complicada, per la covid-19 que fins ara ha provocat nombroses suspensions de partits. El partit que enfronta als roquetencs davant el conjunt blaugrana arrancarà a les 10 del matí de diumenge, just abans del partit de Superlliga.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.