La Unió Financera Base Oviedo de Toni Malla afronta, este cap de setmana, una nova jornada de lliga quan després de 5 jornades suma els partits per victòries a la Primera Divisió Nacional d’handbol masculí. Els del tècnic tortosí visiten dissabte a partir de les set de la tarda el pavelló Braulio Garcia, per enfrontar-se al Grup IMQ, en el primer derbi de la ciutat d’Oviedo i d’Astúries de la temporada.

El Base Oviedo afronta el partit a la pista del IMQ amb molt respecte. Els locals també continuen invictes i només han cedit un empat en quatre jornades, a la pista del Balonmano Soria. A casa però, el Grup IMQ només ha disputat un partit, que va resoldre de forma clara contra la universitat de Valladolid. Un conjunt que encara no ha guanyat i tindrà greus problemes per intentar evitar el descens de categoria.

Toni Malla ha destacat que si segueixen en la “bona dinàmica grupal, de bon ambient i positivisme”, l’equip “no tindrà problemes per superar el rival”,  que tot i així , “presentarà batalla”: “Haurem d’estar molt conscienciats en fer les coses bé”, ha explicat el tècnic tortosí.

L’Oviedo arriba a aquest partit invicte i després de derrotar la setmana passada a un rival directe com el Santoña, que tot i disputar només dos partís, tampoc havia perdut.  El Balonmano Oviedo suma quatre victòries, en quatre partits i de moment, per sort, no s’han vist afectats per cap cas de Coronavirus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.