El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha constituït aquest dijous, en una reunió telemàtica el Panel Públic Assessor (PPA), un ens a través del qual l’entitat vol apropar-se a la societat. El director gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, n’ha fet la presentació.

A través d’aquest òrgan, el CAT vol apropar encara més l’entitat al seu entorn i establir un canal de comunicació bidireccional periòdic amb els diferents grups d’interès que formen part del PPA així com conèixer quines són les inquietuds de la societat i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

El Panel Públic Assessor del CAT, coordinat pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, està format per 17 membres de diversos sectors que representen la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’ens està previst que es reuneixi dos cops l’any i serà un espai de debat de diversos temes d’interès proposats tant pels panelistes així com també pel propi Consorci.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.