La T-331, al seu pas per Vinallop, ha millorat la seguretat del voral que connecta els dos nuclis del poble. La petició formulada a nivell local al departament de Carreteres de la Generalitat s’ha materialitzat en nous elements que milloren la circulació en este punt. Es tracta d’un lloc de pas de vianants, que fins ara no disposaven d’un espai adequat per circular.

Ara, els treballs han permès cobrir el canal de desguàs lateral i habilitar més voral, així com la instal·lació de tanques que separen la calçada del lloc de pas per a les persones.

El representant de l’alcaldessa de Tortosa a Vinallop, José Antonio Estíbalez, ha agraït l’atenció que el Servei Territorial de Mobilitat a les Terres de l’Ebre ha tingut envers la petició del veïnat i destaca que el resultat “permet millorar la seguretat de totes les persones que passen per este tram”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.