El Volei Roquetes va donar un cop d’efecte a la pista del Sant Martí. Els roquetencs es van imposar per 2 sets a 3 a un dels màxims aspirant a l’ascens. És la quarta victòria dels del Baix Ebre en quatre partits disputats, que confirmen així les bones sensacions d’un inici de temporada espectacular.

El Volei Roquetes va saltar a la pista en confiança i es va endur el primer set per un contundent 16 a 25. El locals, però, van remotar al segon, 25 a 20, i al tercer set 25 a 19. Llavors va tornar a sortir la millor versió dels de Roquetes per a igualar el partit amb un 16 a 25 i donar lloc a un emocionant tie-break que va caure de part dels visitants.

La setmana vinent els de Benjamín Cuevas es tornen a desplaçar fora a la pista del Barça B. Un nou test complicat que tornarà a posar a prova les aspiracions roquetenques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.