La portada de l’edició en paper número 953 del Setmanari L’EBRE repartix la portada entre tres temes principals.

El titular destacat és per a les noves restriccions que des d’este divendres aplica el Govern de la Generalitat, amb el tancament perimetral del país durant 15 dies i dels municipis en divendres i caps de setmana, així com l’afectació a centres comercials i a l’activitat cultural i esportiva, que quedarà aturada si més no durant estes dos setmanes, prorrogables en funció de la situació epidemiològica. Les Terres de l’Ebre se situen per damunt dels 1.000 punts de risc de rebrot i amb una elevada pressió assitencial a la xarxa sanitària.

La imatge de portada és per al desballestament del popular restaurant Xiringuito de la Ràpita, que va funcionar il·legalment durant dècades.

El tercer tema remet a un reportatge històric a doble plana, a la secció d’esports, sobre el futbolista tortosí Esteve Pedrol, que va nàixer el 1906 i va jugar partits mítics amb el Barça i amb les seleccions espanyoles de futbol i escacs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.