Un brot de coronavirus amb set positius a l’Hospital Comarcal d’Amposta (5 pacients i dos professionals) ha obligat aturar, mentre es fan els cribratges, els ingressos hospitalaris i les intervencions quirúrgiques que requereixin d’ingrés a planta.

Aquest dijous,  l’Hospital Comarcal realitza proves PCR a la resta de pacients ingressats així com també a tots els professionals de la segona i la tercera planta. Els resultats es preveuen tenir entre diumenge i dilluns.

Mentre no arribin aquests resultats, l’Hospital Comarcal ha suspès els ingressos de pacients negatius en covid (sí que es poden ingressar, a la planta covid, pacients positius que ho requereixin) i també totes les intervencions quirúrgiques que suposin ingrés a planta. Un cop es tinguin els resultats del cribratge, l’HospitalComarcal juntament amb Salut establiran les mesures a implementar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.