La dona acusada de suposat atemptat a personal sanitari i coaccions a una metgessa i una infermera del CAP de Sant Jaume d’Enveja perquè li fessin una recepta nega els fets. En un comunicat, la seva advocada assegura que la veïna “en cap moment” va assetjar les denunciants i que, “ans al contrari, davant la seva passivitat en dur a terme la seva tasca van ser recriminades per la veïna, sense agredir-les ni formar una persecució amb vehicles”.

Per la seva banda, la Fiscalia demana 1 any de presó i 600 euros de multa perquè, segons la seva versió, la processada va començar a cridar de forma alterada que necessitava la recepta i va perseguir la doctora agafant-la fortament del braç però sense causar-li lesions.

A més, segons el ministeri públic, l’acusada també les va començar a seguir durant un quart d’hora pels carrers del poble conduint al seu darrere “de forma agressiva” mentre es desplaçaven a atendre un servei domiciliari. El cas està pendent de judici al jutjat penal de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.