L’Audiència de Tarragona jutja a partir d’aquest dilluns set persones acusades d’un delicte de pertinença a grup criminal i d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets van ocórrer a Amposta l’any 2015. Segons el fiscal, els acusats formaven part d’un grup criminal, amb llaços familiars i amb caràcter estable, amb repartiment de tasques o funcions. Es dedicaven a la venda de cocaïna i marihuana. Per a dos dels acusats concorre la circumstància agreujant de reincidència. El fiscal demana 8 anys de presó per a una de les acusades, 6 anys i 6 mesos de presó per a dues de les acusades i 5 anys de presó per a la resta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.