CCOO ha exigit a la direcció de Padesa la implementació de “mesures de seguretat i prevenció” per garantir la salut de la plantilla. El sindicat ha demanat a l’empresa la reunió urgent amb el comitè de seguretat i salut i el comitè d’empresa “per començar a prendre les mesures oportunes i detectar què és el que ha fallat en els protocols per la covid-19 que s’estan aplicant a l’empresa”.

La petició de CCOO arriba després que aquest cap de setmana es confirmés un nou brot de covid-19 a Padesa, ara a l’escorxador ubicat a Amposta, amb 63 treballadors positius, xifra que probablement s’ampliarà un cop es coneguin els resultats del cribratge que es fa aquest dilluns a la resta de la plantilla.

En un comunicat que ha fet públic, aquest sindicat assegura que en funció de com evolucioni la situació, valorarà presentar una denúncia a la Inspecció de Treball per determinar “quines mesures i protocols ha d’implementar l’empresa per garantir la seguretat i evitar posar en risc la salut de les persones que treballen als seus escorxadors i de les seves famílies”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.