L’edició en paper número 951 del Setmanari L’EBRE dedica el gros de la portada a la nova fase de restriccions de mobilitat i activitat que s’enceta este divendres a tot el país i que implica el tancament de bars i restaurants i altres limitacions que superen les mesures especials que s’havien decretat a les Terres de l’Ebre pel brot de Padesa. El periòdic dedica a la qüestió les sis primeres pàgines, de la secció de Primera Plana, que inclou un reportatge sobre l’adaptació de famílies al confinament dels seus fills o filles escolars arran del cribratge massiu a les escoles tortosines. La imatge de portada és per a un d’estos xiquets fent faena amb un ordinador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.