Un camió tràiler que transportava verdura ha bolcat aquest dijous al matí al marge de l’autopista AP-7 en sentit sud a Freginals. L’accident s’ha produït poc abans de tres quarts de nou del matí per causes que es desconeixen tot i que el vent bufa fort en aquesta zona del Montsià. El conductor ha resultat ferit menys greu i l’han traslladat fins a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, una fuita de gasoil del dipòsit del vehicle ha obligat a tallar l’autopista en sentit sud fins a tres quarts de deu del matí, quan la via ha quedat tota neta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.