El portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana-Més Deltebre, Joan Alginet, ha comunicat que Nicoleta Autu rellevarà a Rafa Flores en el càrrec de regidor, al qual va renunciar durant el mes d’agost per motius laborals i per la seva vinculació a la Federació Espanyola d’Atletisme.

Nicoleta Autu és advocada i treballa en el camp de l’assessorament empresarial. Militant d’Esquerra Republicana, va arribar a Catalunya l’any 2014, i fins ara havia estat la coordinadora del grup municipal.

El regidor Carlos Bel será el portaveu adjunt en substitució de Flores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.