Una trentena de persones, convocades per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), ha cremat aquest dijous al vespre fotos del rei d’Espanya, Felip VI, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb motiu de la visita del monarca a Catalunya. Els concentrats han desplegat una gran pancarta amb els retrats de Franco, el rei emèrit Joan Carles I i l’actual cap d’Estat, Felip VI, amb la frase “1 d’octubre, ni oblit ni perdó”. Al manifest que s’ha llegit durant la concentració s’ha condemnat els casos de corrupció que involucren al rei emèrit i s’ha assegurat que en una futura república catalana els Borbons serien jutjats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.