Valoració força positiva de la temporada d’enguany a Món Natura Delta. Tot i que van obrir al públic a mitjans de juliol el nombre de visitants en aquest període ha estat superior en un 15% respecte l’any anterior. Es calcula que de mitjans juliol a mitjans d’aquest mes de setembre han visitat les instal·lacions del centre unes 7.000 persones.

La majoria de visitants han estat provinents de Catalunya i ha caigut de manera considerable el turisme internacional. Aquest ha estat un dels motius que el mes des de la segona quinzena de setembre el nombre de visitants hagi descendit. Es tracta d’un públic bàsicament familiar.

Un dels problemes de l’estiu ha estat la concentració de molts visitants en poc temps, fet que ha provocat que alguns espais del delta han patit un augment de les deixalles i un increment de les molèsties sobre la fauna. Un aspecte que els responsables de Món Natura consideren que s’haurien de vigilar

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.