Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa investiguen les causes d’un incendi aquest dimarts a la matinada, al monument franquista del riu Ebre. A tres quarts de tres de la nit, va arribar l’avís. Una deflagració va encendre un foc a la base del monòlit. Al lloc hi van acudir les forces policials i una dotació terrestre dels Bombers però el monument està al mig del riu, té difícil accés, i finalment el foc es va apagar sol després de cremar durant uns tres quarts d’hora. De moment, es desconeix com es va originar l’incendi ni tampoc es va veure cap persona prop del lloc dels fets però s’està esclarint si s’hi va cremar materials que podrien ser neumàtics.

El foc es va originar poques hores després que el Tribunal Suprem confirmés la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, tot i que es desconeix si els dos fets tenen alguna relació.

Porke hay tanto odio en nuestra cuidad

Geplaatst door Laura Garcia op Dinsdag 29 september 2020

 

Autor: