Un brot de covid-19 afecta una quarentena de treballadors de la planta de l’empresa Padesa ubicada a Roquetes. El Departament de Salut de la Generalitat està molt pendent del degoteig de casos positius de que s’estan registrant des de fa uns dies entre treballadors d’aquesta planta. De moment, aquest brot afecta a una quarantena de persones (43 en concret, segons dades facilitades pel Departament de Salut), segons que ha confirmat a la directora territorial de Salut, Mar Lleixà.

Des de vigilància epidemiològica i salut pública juntament amb els responsables de Padesa s’estan revisant els protocols per determinar l’abast del brot i s’han pres mesures de protecció adicionals per evitar la propagació. De fet, l’empresa ja ha realitzat un cribatge entre els treballadors d’una de les sales de l’escorxador i està previst que s’adoptin mesures més contundents en les pròximes hores.

Al centre de producció que Padesa té a Roquetes hi treballen més de 700 persones. El passat més de juliol ja es va fer un cribatge massiu de proves PCR entre els treballadors d’aquesta empresa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.