Dos grups escolars de centres concertats de Tortosa han estat confinats per positius de covid-19 en les últimes hores. Al Col.legi Sagrada Família un xiquet de segon d’ESO ha donat positiu de covid-19 i això ha obligat a aïllar tots els alumnes i la tutora d’aquest grup estable. També al Col.legi de la Consolació hi ha una classe confinada en aquest cas de P-5. Salut tenia previst fer aquest dijous les proves PCR als alumnes d’aquests grups per determinar si hi ha algun positiu més. Malgrat tot hauran d’estar 10 dies confinats.

Amb aquests dos nous casos, al municipi de Tortosa ja hi ha quatre grups escolars confinats. Els dos primers van ser dues classes de l’Escola Remolins. Les proves PCR realitzades a aquests dos grups van donar resultat negatiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.