Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, acaba de convertir-se en la primera empresa del sector pesquer de l’estat espanyol que aconsegueix el certificat AENOR enfront de la covid19. Aquest segell, que suposa un reconeixement a les inversions realitzades per la companyia per adaptar-se a les circumstàncies actuals definides per la crisi sanitària, avala l’efectivitat de les mesures, sistemes i protocols adoptats per Balfegó tant als centres de producció, com en la realització d’activitats gastronòmiques i turístiques, i garanteix que compleix amb les directrius fixades per les administracions centrals i les autonòmiques en matèria de prevenció i higiene sobre la covid19.

Així, AENOR certifica que Balfegó compleix de manera rigorosa amb les mesures adoptades per a preservar la seguretat i higiene a la seva seu corporativa a l’Ametlla de Mar, en els seus centres de producció, en els catamarans, el moll i al Tuna Tour i Tunateca, el centre d’experimentació gastronòmic creat per la família Balfegó a Barcelona. Des de principis de juny totes les instal·lacions del grup estan equipades amb els sistemes més sofisticats i protocols anti–Covid19, confirmant la línia de responsabilitat social de Balfegó i el seu interès per la salut de cadascun dels seus clients i de tot el seu personal laboral.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.