La col·lecció de Mels Ecològiques Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, acaba de llançar una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica. El nou producte està disponible en dos formats diferents, un de 25 sobres de 10 grams, destinat al consumidor final, i un altre de 150 sobres per a hostaleria i restauració. Els nous sobres monodosi de Muria BIO contenen mel 100% pura, recollida pels apicultors de Mel Muria en les millors zones de floració del nostre país.

La mel d’aquesta nova gamma està certificada ecològicament i consta de la Certificació ISO 22000, que garanteix els màxims estàndards de qualitat, una qualitat certificada també per nombrosos premis internacionals.

Cada sobre de mel de flors ecològica Muria BIO és una excel·lent font d’energia saludable, nutritiva i sostenible que conserva el pol·len i els enzims de la natura. Un formato ideal per viatjar i per prendre-ho en qualsevol lloc. Indicat i dissenyat per a esportistes, els nous sobres monodosi de Muria BIO són perfectes per a esmorzars i berenars, per endolcir begudes o aliments, en un envàs de fàcil obertura, còmode, higiènic i segur.

Mel Muria comercialitza diferents gammes de mel: Mel Natural de diverses varietats (Mel Muria i Mel La Paquita), Mel de Luxe (artMuria) i Mel Ecològica de diferents varietats i sabors (Muria BIO).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.