La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula un mort i nou positius més de coronavirus confirmats per proves PCR, segons les dades del Departament de Salut actualitzades aquest dijous al matí al web Dadescovid.cat. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 836 casos confirmats per PCR i 177 més amb altres proves, en total 1013 casos.

El risc de rebrot és moderat i continua baixant, situant-se en 78,84 (en l’actualització anterior era 85,92). La xifra total de morts des de l’1 de març és de 64 persones.

Actualment, hi ha vuit pacients ingressats als hospitals, dels quals dos són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.