El grup de música Pepet i Marieta ha publicat un nou videoclip amb la seva darrera cançó Alcarràs, on vas?, es tracta d’una peça encarregada per l’Ajuntament d’Alcarràs (Segrià) que copsa l’esperit de la seva festa major.

Pepet i Marieta, que ja fa temps ofereixen el servei de composar cançons a mida des del seu web, han escrit una rumba amb una lletra imperdible després de documentar-se i escoltar el testimoni de diversos testimonis del municipi.

El videoclip és obra del realitzador Carles Gòdia, que amb l’ajut de la companyia Àtica teatre i diversos alcarrassins i alcarrassines, han recreat la nit del pregó que narra la cançó.

La Festa Major d’Alcarràs es perllogarà del 26 al 30 d’agost i tots els seus actes compliran les mesures de seguretat sanitàries pertinents en una clara aposta per la #culturasegura. Entre els actes de la festa, hi haurà un concert de Pepet i Marieta el 26 d’agost, un cop finalitzat el pregó.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.