El Punt de Voluntariat d’Amposta -amb 120 persones inscrites, 52 de les quals han realitzat voluntariat- ha atès a 62 persones, amb tasques d’ajuda i acompanyament com trucades telefòniques d’acompanyament, gestions i compres a persones que no poden sortir de casa, entre d’altres. Actualment, 12 persones estan rebent accions de voluntariat. Aquesta iniciativa va sorgir arran del confinament per donar resposta a les  necessitats de veïnes i veïns de la ciutat que no podien sortir de casa. El Punt de Voluntariat es va crear des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana i la regidoria de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament d’Amposta.

Tant des de l’àrea de Participació Ciutadana com des de Serveis Socials es valora molt positivament l’activitat del Punt de Voluntariat i posen damunt la taula la voluntat de continuar treballant amb aquest projecte més enllà de la situació generada per la pandèmia de la covid-19. És per això, que l’Ajuntament d’Amposta torna a fer una crida per poder renovar la llista de voluntàries i voluntaris ja que la disponibilitat de les 120 persones que es van inscriure al març ha canviat. Tots aquells que vulguin fer-ho es poden inscriure a través d’aquest formulari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.