El CB Cantaires de Tortosa ha arribat a un acort amb el tècnic Berni Rubio per entrenar l’equip Sénior masculí, la temporada 2020-2021. El reusenc, de 44 anys, a més de dirigir el primer equip del club, que ha ascendit a Tercera Catalana, també es farà càrrec del Júnior Masculí i de l’Infantil B Masculí. Berni Rubio, que la temporada 2019-2020 ha entrenat al Sese de Barcelona, compta amb una gran trajectòria en el bàsquet femení, on
ha aconseguit ascensos a Primera Catalana Femenina, Copa Catalunya femenina i Lliga femenina 2. S’ha proclamat dues vegades campió de Copa Catalunya femenina i ha estat campió de Catalunya júnior i preinfantil femení.

D’altra banda, també s’ha incorporat a l’equip d’entrenadors, el tècnic francès, Romain Fromanger, que dirigirà el Cadet i el Mini masculins i l’Infantil femení. Fromanger (nascut a la regió de Seine-et-Marne, a França), té 40 anys i en fa 10 que és entrenador. També té llarga experència en bàsquet femení. A França ha entrenat al Poitiers U-15 i al Club de la regió de Colomiers (Toulouse) NF1 U-17 . També ha dirigit la CODM Meknes de la 1a Divisió fememina del Marroc i va ser director tècnic del Club finalista de la Copa del tron. Com a tècnic ha participat a més a la Copa àrab de Campions de clubs. La seva darrera experiència ha estat de nou a França , on ha entrenat al Club d’Annonay NM2 de l’U18F regional i U15M Regional.

D’esquerra a dreta, Javi Hernández (director tècnic del CB Cantaires), Berni Rubio (nou entrenador del Sénior Masculí) i Joan Reverté (president del CB Cantaires).

Amb la incorporació de Berni Rubio i Romain Fromanger es completa l’staff del CB Cantaires Tortosa de cara la propera temporada, sota la direcció tècnica de Javi Hernández. La plantilla d’entrenadors, també estarà integrada per Carlos Ortiz que s’ha integrat al club aquesta pre-temporada i que dirigirà el Júnior Femení i l’Infantil Masculí; Javi Hernández que entrenarà el Cadet femení i el Mini femení; Martí Carot que es farà càrrec del Premini i Eva Sebastià que dirigirà l’Escoleta i a més, serà segona entrenadora del Cadet femení. A més també formen part de l’equip tècnic, Laura Carbó, Paula Muiño i Camila Salazar, com a segones entrenadores de l’Infantil femení, l’Infantil B masculí i el Mini femení, respectivament.

D’esquerra a dreta: Javi Hernández (Director Tècnic del CB Cantaires), Romain Fromanger (nou entrenador del club), Amparo Cutanda (vicepresidenta) i Joan Reverté (president)