Un total d’11 positius de coronavirus s’han registrat aquesta última setmana (del 13 al 19 de juliol) a la Ràpita, segons que ha explicat aquest dilluns  l’Ajuntament d’aquest municipi. La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha comunicat a l’Ajuntament que aquests casos i els seus contactes es troben en aïllament domiciliari i sota seguiment d’equips mèdic, a excepció de dues persones que han hagut de ser ingressades a l’hospital.

L’Ajuntament de la Ràpita reitera “la necessitat de seguir les normes de seguretat i de ser responsables davant la situació que vivim”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.