L’Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa ha detectat dos nous casos de covid-19 aquest dimecres, que se sumen als dos coneguts dimarts. El contagi ja té ara categoria de brot. En un primer moment es va tenir coneixement dels positius d’un metge del centre i d’una persona ingressada a l’hospital. A partir d’aquest fet, durant les últimes hores s’ha ampliat el nombre de proves a les persones que hi hagin pogut estar en contacte, i els resultats han permès conèixer aquest dimecres a la tarda l’existència de dos nous casos corresponents a dos pacients del centre. L’hospital segueix duent a terme proves a la resta de personal i a les persones ingressades que hagin pogut tenir contacte amb els positius, per descartar que hi puguin haver nous casos.

Mentrestant, com a mesura de prevenció s’han restringit les visites tant a l’hospital com a la residència atès que les persones a les quals es presta atenció al complex hospitalari constitueixen un grup vulnerable.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.