Un jove, veí de Santa Bàrbara, ha estat víctima d’un atropellament aquest dissabte, 11 de juliol, a les 21.45 hores a l’altura del passeig de la Generalitat amb l’encreuament de carrer Aragó d’aquesta localitat del Montsià

Segons informa la Plana Ràdio, els fets van passar quan el jove va anar a creuar i un vehicle sense llums el va envestir fent-lo caure a terra i produint-li contusions de diversa consideració al colze i genoll. En el moment dels fets, segons el jove, el vehicle anava amb els llums apagats i va fugir a tota velocitat, eludint el deure de socors.

El jove que no va reconèixer els ocupants de l’interior del vehicle, sí que ha compartit per les xarxes socials que era un Golf de color blanc i que suposadament tindria un cop a la part davantera del vehicle. Segons ha explicat la seva mare a la Plana Ràdio, el cas està en mans dels Mossos d’Esquadra, ja que van interposar-se una denúncia. També s’ha demanat col·laboració per les xarxes socials per tal d’identificar els autors de l’atropellament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.