La Guàrdia Civil investiga un veí de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) per un delicte de caça i de protecció de la flora i la fauna. El van enxampar capturant caderneres amb una xarxa abatible, mètode conegut col·loquialment com a ‘llibre’, en un terreny amb un règim de caça especial, al terme de Bítem, a Tortosa. Els agents van trobar cinc gàbies amb caderneres i també verderols capturats hores abans. La Guàrdia Civil va identificar el propietari de les eines de caça, que no tenia cap autorització. L’home va prestar declaració com a investigat com a presumpte autor dels delictes que se li atribueixen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.