L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat aquest dissabte al migdia l’acte en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LTBI. I ho ha fet canviant el color del pas de vianants de davant l’Ajuntament, que ara representa la bandera irisada, i amb la lectura del Manifest del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya, a càrrec de Joan Salvadó Bonet, pagès, dissenyador i professor.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “el nostre és un municipi compromès amb la igualtat i amb el respecte, un municipi inclusiu on tothom pot estimar a qui vulgui”. En aquest sentit, Soler ha afegit que “des de l’Ajuntament de Deltebre seguirem treballant per la igualtat en les polítiques públiques que efectuem des del consistori”.

El pas zebra ha estat pintat per les persones assistents a l’acte, com el cas del propi alcalde Lluís Soler, el lector del manifest, regidors del govern municipal i regidors de la corporació, amb una acció que s’emmarca en la campanya “Fes un Pas Cap a la Diversitat” coordinada amb els SAIS de tot Catalunya. Al mateix temps, durant tot el cap de setmana, la bandera de l’Arc de Sant Martí ha onejat a l’Ajuntament de Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.