El CTA de l’FCF comunica els àrbitres principals, quarts àrbitres i àrbitres assistents de la promoció d’ascens, que es disputarà a Badalona entre el 18 i el 25 de juliol.

Els àrbitres catalans que xiularan el play-off a Segona Divisió ‘B’El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha informat quins seran els àrbitres principals, quarts àrbitres i àrbitres assistents que xiularan el play-off exprés d’ascens dels equips catalans a Segona Divisió ‘B’, amb les designacions pendents de concretar. Tots els partits se celebraran a l’Estadi Municipal de Badalona entre el 18 i el 25 de juliol amb la participació del CE L’Hospitalet, el Terrassa FC, el CE Europa i la UE Sant Andreu. Les semifinals es disputaran el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, mentre que la final serà el 25 del mateix mes.

Bruno Montoro

Els àrbitres principals seleccionats pel play-off i que, a més, estan convocats a les proves d’ascens a Segona Divisió ‘B’ –amb seu i data encara per determinar– són els següents:

NOM DELEGACIÓ
BRUNO MONTORO BARCELONÈS
AINARA ACEVEDO BARCELONÈS
JOAN MASIP LLEIDA

Els quarts àrbitres seleccionats són els següents:

NOM DELEGACIÓ
XAVIER ALINS VALLÈS OCCIDENTAL
SALVADOR MORROS BAIX LLOBREGAT
SERGI CARRERO ANOIA

Pel que fa als àrbitres assistents, seran:

NOM DELEGACIÓ
ALEJANDRO FERNÁNDEZ BAIX LLOBREGAT
DAVID MONGE TERRES DE L’EBRE
GUILLEM BATLLE GIRONA
JORDI FULLÀ GIRONA
MARC BONDIA VALLÈS OCCIDENTAL
SERGI BAS GIRONA
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.