El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha renovat aquesta setmana el conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’una pròrroga del conveni entre les dues institucions per seguir treballant conjuntament per impulsar l’eficiència energètica en el món local. La signatura del conveni ha anat a càrrec del president del COPATE, Joan Alginet i el president de l’ACM, Lluís Soler.

Concretament, l’acord de col·laboració té l’objectiu d’afavorir la compra i l’eficiència i estalvi energètic per part dels municipis de les Terres de l’Ebre dins els acords marc de subministrament d’energia elèctrica, gas natural i serveis i subministraments d’elements d’eficiència energètica en l’enllumenat públic que, actualment, té licitat l’ACM.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.