Sense saber encara quan està previst l’inici de la temporada 2020-2021 ni quan podran començar els entrenaments, l’Handbol Amposta-Lagrama s’ha volgut assegurar la continuïtat de l’entrenador que va aterrar a la banqueta de la capital del Montsià la temporada passada després d’haver fet una molt bona temporada a l’Handbol Perelló. Així doncs, el tècnic de Benicarló Aleksandar Sasa Jovic seguirà un any més dirigint l’equip que continuarà una temporada més a la Divisió d’Honor Plata de l’handbol estatal. Serà la dinovena campanya consecutiva que militaran en aquesta categoria el conjunt ampostí.

Fins al moment de l’aturada forçada per la pandèmia de la Covid-19, el conjunt de la capital del Montsià estava situat en desè lloc a la taula classificatòria amb 14 punts després d’haver sumat 6 victòries, 2 empats i haver encaixat 14 derrotes. A falta de disputar quatre jornades per acabar el campionat, tres més el partit pendent de recuperar a la pista del Sant Quirze, dels quals tan sols li restava un per disputar al pavelló municipal ampostí davant el Mataró (cinquè classificat del grup) i havent de visitar les pistes de l’Elda i el Leganés, tenia un coixí de dos punts respecte a la zona de descens.

Sasa Jovic volia agrair la confiança dipositada amb ell per seguir una temporada més al càrrec “gràcies al club per seguir confiant en el meu treball i sobretot gràcies a les jugadores, sobretot a les que aquest any no podran seguir amb l’equip per diverses circumstàncies, a les que vull donar les gràcies pel seu esforç i tot el que han fet per l’equip durant totes aquestes temporades. Desitjar-los sort en els seus projectes a partir d’ara i al mateix temps donar la benvinguda a les noves incorporacions amb les quals intentarem fer un bon paper i no passar les angúnies que vam passar la passada temporada on vam estar lluitant per salvar-nos tota la lliga”. En aquest aspecte ens comentava el tècnic benicarlando ratificava el fitxatge que ja vam avançar alguns dies de la jugadora ampostina Yaiza Ferré que torna al club després de dos anys al Sant Joan Despí a la mateixa categoria que l’Amposta-Lagrama “Compleix amb el perfil de jugadores que estem buscant per a completar la plantilla de cara a la temporada vinent, un reforç per a la primera línia d’atac que és on vàrem tenir més problemes la passada campanya“. En aquest aspecte Jovic ens comentava a l’Ebredigital “que esperem poder incorporar ben aviat alguna incorporació més d’aquest perfil“. Per contra, s’ha confirmat la baixa de Laura Subirats qui després d’una dilatada trajectòria a l’equip ha mostrat la seva intenció de deixar el club.

Respecte a l’inici de la temporada Sasa Jovic ens comentava que “està tot enlaire encara. No s’ha definit la Federació tenint en compte l’evolució de la pandèmia. No tenim notícies de quan es podrà tornar a començar a entrenar, sobretot en grup, ni com estarà composta la lliga ni com estarà format el nostre grup de competició“. No obstant això, la junta directiva presidida per Javier Simón i el cos tècnic, ja treballen per reforçar la plantilla en la mesura del possible. Han establert converses per sondejar quines són les jugadores que renovaran i amb quines novetats comptarà l’equip del Montsià. Les intencions són clares “fer una plantilla més competitiva que l’any passat i no patir tant com la temporada passada”. “Ha estat el meu primer any a l’equip i la falta d’adaptació que hem patit tant les jugadores com jo mateix ha estat un hàndicap, en un any de transcisió on no enteníem d’igual manera la filosofia dels entrenaments i el joc que buscava que fes l’equip. Esperem que aquesta segona temporada sigui la de la confirmació del projecte que vam iniciar i tot surti millor“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.