Aquesta setmana actuem i millorem els carrers i voreres dels barris de Tortosa, actuant a diferents carrers de Remolins i arranjant noves voreres i plantant nou arbrat a Ferreries nord, creant també un nou espai de zona verda al barri.

A la vegada es segueix actuant i urbanitzant carrers i places al Centre Històric, en aquest cas el carrer Jurista Miralles, al barri del Rastre, que es converteix en ús prioritari per als vianants, suprimint a la vegada les barreres arquitectòniques entorn el Palau de Justícia. Des del consistori es seguirà actuant i treballant per millorar la via pública, invertint als diferents barris, fent una ciutat més bonica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.