L’Institut Nacional de la Seguretat Social ha posat en marxa una línia de telèfon gratuïta per a les consultes dels ciutadans sobre l’Ingrés Mínim Vital. És el 900 20 22 22 i funciona de 9 a 14.30 hores. Aquesta prestació es pot demanar a partir del 15 de juny i es calcula que pot beneficiar 850.000 llars, uns 2,3 milions de persones. A més d’aquest telèfon, els ciutadans també tenen la pàgina web i un assessor virtual. Hi ha una eina de simulació on es pot comprovar si compleixen els requisits per demanar l’ingrés i quina quantitat rebrien. En menys de quatre dies de funcionament ja s’han fet més de tres milions de simulacions, amb més de 20 milions d’interaccions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.