L’Ametlla de Mar ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació de l’emissari submarí de la platja urbana de l’Alguer, segons que informa La Cala RTV. El temporal Glòria va causar danys en la canonada que aboca les aigües depurades mar endins.

Les obres, a càrec del El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate), consisteixen en substituir els trams de tub danyats per uns de nous. Aquesta és la primera fase de la reparació que, en una segona part, actuarà al final de l’emissari. Davant de l’inici de la temporada de bany, l’alcalde Jordi Gaseni ha assegurat que els treballs es realitzaran el més ràpid possible.

D’altra banda, l’Ajuntament ha finalitzat la reparació d’un tram de quinze metres del col·lector de sanejament a l’altura de la plaça del Canó, que es trobava en mal estat. I pròximament també se substituiran part de les canonades d’aigua potable i clavegueram dels carrers Pau Casals i Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.