Les inscripcions per participar al Campionat Territorial d’Escacs Escolar Online organitzat pels consells esportius ebrencs s’han tancat amb un total de 75 esportistes repartits entre les diferents categories convocades.

Un cop conegut el número d’inscrits, 6 juvenils, 5 cadets, 11 infantils, 17 alevins, 23 benjamins i 13 prebenjamins s’ha establert el sistema de rondes de competició pel sistema suís, i tots els jugadors i jugadores han rebut el corresponent tutorial on s’expliquen els detalls del programa informàtic a utilitzar i la manera de concretar l’hora per fer la partida.

Aquesta iniciativa de l’Agrupació de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre compta amb el suport tècnic del Club Escacs Tortosa i permet poder continuar amb la pràctica dels escacs malgrat l’estat d’alarma per la Covid-19. El torneig està previst jugar-lo els dies 2, 5, 9, 12,16 i 19 de juny per categories mixtes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.